2fish.ro Web analytics

HOME

Impreuna ajungem sa gandim la fel

Instalare software si configurare componente hardware
Asistenta si mentenanta echipamente pc firma
Webdesign si creeare site

                       Cea mai buna metoda de a-ti dezvolta afacerea este  2FISH

 

                       REPARATII

               CALCULATOARE

                            

 

 

 

                              

                HOSTING

 Cine suntem...

Suntem o echipa tanara dar  cu experienta in  service IT, Hosting si Web Design , dorim ca munca noastra sa vorbeasca despre noi si sa se transforme in cartea noastra de vizita.


Read more...

 

 De ce ne-ai alege pe noi

Te vom ghida tot drumul si vei vedea ca la noi se pune accent pe comunicare si colaborare iar impreuna vom realiza proiecte unice si personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

                         
                      Read more... 

Promotii Si Noutati

Venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai avantajoase preturi atat pe partea de service, componente PC, Web Design si constructie site-uri. 

 

Read more...

 

 

 

 

SERVICIILE OFERITE

 

REPARATII CALCULATOARE

 

Service calculatoare, devirusare ,upgrade componente, diagnostic hardware, inlocuire componente defecte, instalare componente, instalare windows (Windows XP/7/10, Mac OS), drivere si softuri uzuale, optimizari, curatari de praf, asamblari componente, rescriere/updatare BIOS, depanari.

RECUPERARI DATE

 

  Recuperare date de pe calculatoare , laptopuri virusate sau cu sistemele de operare nefunctionale (devirusari complete a datelor importante si recuperarea lor de pe hard discurile virusate; recuperari email, softuri de contabilitate, date importante - poze, filmulete, documente).

 

MENTENANTA FIRME


 Asiguram mentenanta lunara pentru firme si persoane fizice la cele mai mici preturi cu contracte lunare, aceasta cuprinzand  interventii lunare gratuite, asistenta gratuita prin remote si telefonic, iar raspunsul la interventie in maxim 2 ore de la apel, in functie de necesitatea clientului.

 Prin intermediul contractelor de service si intretinere PC asiguram clientului nostru garantia unui timp de raspuns din partea noastra extrem de redus. In acest sens asiguram:
- Revizii lunare de constatare a eventualelor defecte survenite in functionarea sistemelor PC  
- Lucrari specifice de preintampinare a eventualelor incidente (curatari hard, verificari soft) 
- Depanari hardware in cazul defectarii sistemelor, situatie in care noi vom interveni in cel mai scurt timp, in vederea eliminarii timpilor morti in activitatea clientului nostru, angajandu-ne in acelasi timp ca, in cazul defectarii totale a uneia sau mai multor componente sau subansamble, sa inlocuim, contra-cost, respectiva componenta sau respecivul subansamblu. 
- Depanari soft in cazul calculatoarelor afectate de virusi si protectie suplimentara pentru informatii importante - Protectie electrica a tuturor sistemelor pentru a preveni posibile defectiuni hardware

- Configurare si/sau instalare de software de aplicatie 

- Configurare si/sau instalare de sistem de operare

 

REPARATII LAPTOPURI

Service placi de baza, upgrade, optimizari, diagnostic hardware, ecrane, schimbari mufe de alimentare, alimentatoare, balamale, devirusari, instalari sisteme de operare, drivere si softuri uzuale, inlocuire componente defecte, instalare componente, rescriere /updatare BIOS, depanari,instalare windows.


DEVIRUSARE

Prezenta unor antivirusi este vitala pentru protectia calculatorului si datelor dvs.! Acasa sau la birou, calculatorul dvs. este expus infectarii cu virusi prin memory stick, email-uri, sau prin navigarea pe Internet. Riscati pierderea de date, bani si timp ! Solutia este un program antivirus cu licenta, care sa fie permanent actualizat prin Internet, astfel incat sa recunoasca ultimele tipuri de virusi, troieni si alte amenintari.

Suport pentru Achiziţie

- Am devenit parteneri regionali ESET România si va vă oferim consultanţa de care aveţi nevoie, pentru a selecta cea mai potrivită soluţie de securitate, afacerii dumneavoastră.

Suport Tehnic Local

Pe lângă suportul tehnic oferit non-stop de către echipa de suport tehnic a ESET România prin telefon si email, vă puteţi baza şi pe ajutorul oferit în plan local de echipa 2FISH care vă poate asista in cazurile care se impun.

 

 

 

 

WEB DESIGN


 Web design nu inseamna doar desenul acestuia ci si felul in care afacerea dumneavoastra este prezenta online, simplitatea si eficienta fiind caracteristici importante ale acestui proces. Toate website-urile sunt unice, create pentru fiecare proiect in parte, tinand cont de preferintele dumneavoastra si activitatea care o desfasurati.

 

CREARE SITE

 Tehnologiile utilizate în mediul online sunt în continuă schimbare. În fiecare zi apar noi și noi metode de realizare a site-urilor web, mai mult sau mai puţin eficiente. Echipa noastră profesionistă de web design este la curent cu aceste noi informații şi integrează în proiectele 2FISH doar ceea ce este eficient şi oferă rezultate!

Câteva dintre regulile importante după care se ghidează site-urile realizate de noi sunt:
- orice pagină din site trebuie să fie accesibilă din maxim 3 clickuri 
- site-ul trebuie sa fie optimizat pentru orice dispozitiv mobil 
- un site bine executat se reflecta in rezultatele pe care le ofera, numarul de vizitatori pe care il aduce si usurinta prin care se poate administra.

 O afacere porneşte din pasiune, aşa că site-ul tău va fi unul care te va repezenta şi pe care îl vei iubi! Dincolo de pasiune, ne vom asigura că transmitem foarte clar MESAJUL TĂU potenţialilor CLIENŢI.

 

 

 

        HOSTING

 De cativa  ani gazduim un portofoliu bogat  de site-uri si avem pregatita pentru tine cea mai completa oferta de web hosting care sa cuprinda toate avantajele pe care le doresti: spatiu de stocare pe discuri SSD si trafic lunar suficient pentru pagina ta web. In functie de pachetul de gazduire oferta noastra de hosting iti ofera un numar nelimitat de casute de email, IP dedicat care sa te ajute la optimizarea SEO precum si LiteSpeed WebServer care sa incarce siteul tau mai rapid.

 RETELE

 Cablari pentru firme (organizarea retelelor interne din cadrul firmelor pentru comunicarea calculatoarelor intre ele pentru transmisie de date atat intern cat si extern), pentru persoane fizice, configurari retele, configurare routere (atat pe wireless cat si pe retea fixa), configurare servere (cablari structurate, retele structurate configurate pentru servere locale).